Any information out there on the named roster file?

Discussion in 'Locker Room' started by BRUCE80, Jul 13, 2009.

  1. BRUCE80

    BRUCE80 Let the dirt just shower over you..

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    6,820
    Any information out there on the named roster file?

    I havent heard a peep this year, did any of the roster guys get an early copy?
     
  2. Shaun Mason

    Shaun Mason Keepin' it 1hunnah.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,902
    Featured Threads:
    4
    Doesn't look like it.

    I thought about it this weekend (since I was on vacation), but with the rosters being so screwed up, I wanted to wait until at least the "good" EA rosters are uploaded.
     
  3. JrRawlins

    JrRawlins People hate me cause they aint me...

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    7,578
    the roster guys cant name the roster until EA drops the roster patch which is tomorrow.... so expect a roster file out probably sometime this weekend...
     
  4. Shaun Mason

    Shaun Mason Keepin' it 1hunnah.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,902
    Featured Threads:
    4
    As a side note, I was thinking about making an roster editor, but I can't find a way to get the default roster file off the Xbox360 and onto my laptop so I can try to determine the format.

    Anyone have any experience at this?
     
  5. jfosh

    jfosh Super

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    2,636
    I listened to the NCAA strat podcast the other day. They said monday night there will be a revised roster that fixes the current rosters in the EA locker. They will post the account on where to get it. Then once the fixed roster is up free college rosters will have a named one up. I dont know the turn around time on that though. They said there is also already a patch submitted to Microsoft and Sony for the game that fixes the roster for online play and sliders etc.....
     
  6. Drifterbub

    Drifterbub Help me hide a body?

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    17,167
    Featured Threads:
    1
    You'll need a modded box or another device to swap the file to your comp. There is a device called xsata that you can look into.
     

Share This Page