Anyone else have this problem?

Discussion in 'Thread Archive' started by jms493, Sep 17, 2010.

  1. jms493

    jms493 Veteran Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    8,906
    Anyone else have this problem?

    I cant see the Recruits on the Dynasty Wire. Sux. Anyone else have this problemo?
     
  2. SDMDTSU

    SDMDTSU Walk On

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    361
    same thing with me.
     
  3. smlVICTORIES53

    smlVICTORIES53 Walk On

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    3,245
    think it has to do with corrupt file. I can see the recruits
     
  4. jms493

    jms493 Veteran Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    8,906
    well i deleted the old files this week....maybe next week. But in order to fix it I would probably have to retire and be re-invited.
     
  5. smlVICTORIES53

    smlVICTORIES53 Walk On

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    3,245
  6. Pac12Leader

    Pac12Leader Walk On

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    489
    Bingo!
     
  7. osudds2014

    osudds2014 Walk On

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    129
    Yeah I have not seen my recruits since the restart
     

Share This Page