Auto Subs

Discussion in 'Hard Knocks' started by Cole Copeland, Nov 2, 2012.

  1. Cole Copeland

    Cole Copeland Mr. Irrelevant

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    2,068
    Just curious as to how you guys set up your Auto Subs or if you do at all! Anything would be helpful
     
  2. Flyinhi2005

    Flyinhi2005 Walk On

    Joined:
    Jul 12, 2012
    Messages:
    515
    i usually manually do it as much as possible in playcall screen
     
  3. pitt4life21

    pitt4life21 RTJR!

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    2,425
    same I wish there was something better though.
     
  4. Cole Copeland

    Cole Copeland Mr. Irrelevant

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    2,068
    It's just really hard to get all of that in on time. Plus that is what Auto Subs are for lol
     
  5. NeuroticTruth

    NeuroticTruth dont know , dont care

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    10,037
    Featured Threads:
    1
    I utilize auto subs, but I find myself swapping out HBs manually as I like to keep a fresh back in the game. Not to mention with a guy like Sproles, he just cant be in on certain running plays.
     
  6. Cimmy24

    Cimmy24 Candy Ass Self

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    8,063
    I don't touch auto subs really. Like Neu said above, I will mainly do it to flip HBs around but that is in game on the fly. The only other thing I will usually touch in-game for subs is LBs and DBs if its been a long drive.
     
  7. Cole Copeland

    Cole Copeland Mr. Irrelevant

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    2,068
    Thanks for the responses guys
     

Share This Page