1. If you haven't seen already, TSO is now powered by Discord! This means that we will eventually be disbanding the embedded chat on the main forum page. Head to this page to learn more on how to integrate your TSO account with discord! https://traditionsportsonline.com/wiki/discord-integration/

Auto Subs

Discussion in 'Hard Knocks' started by Trailerparkwifi, Nov 2, 2012.

  1. Trailerparkwifi

    Trailerparkwifi Mr. Irrelevant

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    2,078
    Just curious as to how you guys set up your Auto Subs or if you do at all! Anything would be helpful
     
  2. Flyinhi2005

    Flyinhi2005 Walk On

    Joined:
    Jul 12, 2012
    Messages:
    515
    i usually manually do it as much as possible in playcall screen
     
  3. pitt4life21

    pitt4life21 RTJR!

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    2,432
    same I wish there was something better though.
     
  4. Trailerparkwifi

    Trailerparkwifi Mr. Irrelevant

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    2,078
    It's just really hard to get all of that in on time. Plus that is what Auto Subs are for lol
     
  5. NeuroticTruth

    NeuroticTruth dont know , dont care

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    10,037
    Featured Threads:
    1
    I utilize auto subs, but I find myself swapping out HBs manually as I like to keep a fresh back in the game. Not to mention with a guy like Sproles, he just cant be in on certain running plays.
     
  6. Cimmy24

    Cimmy24 Candy Ass Self

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    8,073
    I don't touch auto subs really. Like Neu said above, I will mainly do it to flip HBs around but that is in game on the fly. The only other thing I will usually touch in-game for subs is LBs and DBs if its been a long drive.
     
  7. Trailerparkwifi

    Trailerparkwifi Mr. Irrelevant

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    2,078
    Thanks for the responses guys
     

Share This Page