1. If you haven't seen already, TSO is now powered by Discord! This means that we will eventually be disbanding the embedded chat on the main forum page. Head to this page to learn more on how to integrate your TSO account with discord! https://traditionsportsonline.com/wiki/discord-integration/

Dynasty Server Tip

Discussion in 'Locker Room' started by RynoAid, Sep 17, 2009.

  1. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    Dynasty Server Tip

    FROM OPERATION SPORTS

    Guys:

    I too experience the problems with OD downloads/updates etc... Here's a pattern I have noticed : If I receive any sort of error in which I am allowed to "retry" immediatley after the error... if I don't pause a second and just keep hitting "retry" every moment it's available, I continue to get errors.

    However.. If I pause a moment (3-5 seconds) afer the retry message comes up... it's like 90% that everything moves forward.

    Bottom line.. if you are mashing "retry" as soon as you see it, just give it a few seconds instead. It may save you some frustration
     
  2. jms493

    jms493 Veteran Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    8,906

    Well that makes sense.......I was mashing it yesterday and when I got up to get something to drink and came back it worked.

    Can EA find any more way to get the strangest errors eva?!?!?!!?(n)
     
  3. ThaEra25

    ThaEra25 Oregon=Longhorn Country

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    579
    Something else I notice lately is that I havent been saving any file related to the dynasty on my HD and just download it each time I go into the dynasty and I havent had any problems since then. Dont know if this is why but it seems to work.
     
  4. MaxATX34

    MaxATX34 Texas Football

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    4,719
    Ive noticed that too. For me it is usually closer to 3-5 minutes not seconds though.
     
  5. jkhaalis991

    jkhaalis991 Back in The Deuce...been gone too long.

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    2,984
    Funny never had these problems in 09.
     
  6. bcduggan

    bcduggan Walk On

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    2,771
    I usually wait 15-30 seconds and then it works
     
  7. jfosh

    jfosh Super

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    2,636
    I mash retry as a quick as I can, I'll try it with the pause.
     
  8. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    the pause worked for me today... really nice.
     
  9. Flo308

    Flo308 "Ocean Front Property"

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    1,133
    This happened to me yesterday morning and I waited about 30 seconds and it worked perfect. So maybe waiting is the way to make it work.
     

Share This Page