Dynasty Server Tip

Discussion in 'Locker Room' started by RynoAid, Sep 17, 2009.

  1. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    Dynasty Server Tip

    FROM OPERATION SPORTS

    Guys:

    I too experience the problems with OD downloads/updates etc... Here's a pattern I have noticed : If I receive any sort of error in which I am allowed to "retry" immediatley after the error... if I don't pause a second and just keep hitting "retry" every moment it's available, I continue to get errors.

    However.. If I pause a moment (3-5 seconds) afer the retry message comes up... it's like 90% that everything moves forward.

    Bottom line.. if you are mashing "retry" as soon as you see it, just give it a few seconds instead. It may save you some frustration
     
  2. jms493

    jms493 Veteran Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    8,906

    Well that makes sense.......I was mashing it yesterday and when I got up to get something to drink and came back it worked.

    Can EA find any more way to get the strangest errors eva?!?!?!!?(n)
     
  3. ThaEra25

    ThaEra25 Oregon=Longhorn Country

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    579
    Something else I notice lately is that I havent been saving any file related to the dynasty on my HD and just download it each time I go into the dynasty and I havent had any problems since then. Dont know if this is why but it seems to work.
     
  4. MaxATX34

    MaxATX34 Texas Football

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    4,719
    Ive noticed that too. For me it is usually closer to 3-5 minutes not seconds though.
     
  5. jkhaalis991

    jkhaalis991 Back in The Deuce...been gone too long.

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    2,981
    Funny never had these problems in 09.
     
  6. bcduggan

    bcduggan Walk On

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    2,771
    I usually wait 15-30 seconds and then it works
     
  7. jfosh

    jfosh Super

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    2,636
    I mash retry as a quick as I can, I'll try it with the pause.
     
  8. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    the pause worked for me today... really nice.
     
  9. Flo308

    Flo308 "Ocean Front Property"

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    1,133
    This happened to me yesterday morning and I waited about 30 seconds and it worked perfect. So maybe waiting is the way to make it work.
     

Share This Page