Dynasty Wire

Discussion in 'Forum Issues' started by Gyrene76, Oct 22, 2010.

  1. Gyrene76

    Gyrene76 What does the fox say?

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,319
    Absolute noob question...

    How do I post pictures from the Dynasty wire to the website?

    I want to post pictures of recruits, game summary, etc. I have seen folks do it, but missing something.
     
  2. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    With the browser up, alt-Printscreen to get the image.
    Paste (ctrl-V) into Paint (or GIMP)
    Crop or edit however you want.
    Select All and Copy (ctrl-C) to get the edited image
    Paste (ctrl-V) into a message on the forums.
     
  3. Gyrene76

    Gyrene76 What does the fox say?

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,319
    Thanks man...didn't even think of using Prnt Scrn button...

    appreciated Shaun
     
  4. Bulldog

    Bulldog Coach Richt is my Dawg!

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    9,041
    or you can use the snipping tool if you have vista or windows 7 and upload the pic to photobucket
     
  5. Basis4aDay56

    Basis4aDay56 Walk On

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Messages:
    5,421
    You can copy images directly into the forum now if I'm not mistaken! No need to even photobucket them... Shaun please correct me if I'm wrong.
     
  6. Keller

    Keller The enemy of my enemy is my friend.

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    13,939
    Shaun doesn't this mean that you guys are essentially hosting images? I thought the idea was to keep bandwidth usage down?
     
  7. Gyrene76

    Gyrene76 What does the fox say?

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,319
    hmmmm...
     
  8. Keller

    Keller The enemy of my enemy is my friend.

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    13,939
    Bump. I want Shaun to answer my ?
     

Share This Page