EA Dynasty Wire Down?

Discussion in 'Locker Room' started by BigSmooth33, Aug 22, 2011.

  1. BigSmooth33

    BigSmooth33 Walk On

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    7,045
    Trying to log in and can't... Keeps timing out...

    Anyone else having this problem?
     
  2. PAgamer07

    PAgamer07 We're the ship without a storm

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    22,921
  3. djnnfl

    djnnfl Walk On

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    453
  4. Sabo

    Sabo Z2H Commish

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    3,763
    Says servers are down when i put 12 in the ps3
     
  5. BigSmooth33

    BigSmooth33 Walk On

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    7,045
    Dammit...

    Alright, thanks...

    Anyone have any idea when it'll be back up?
     
  6. Twister18

    Twister18 I aint got time to bleed!

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    4,134
    Ill take it if it means work on the patch.
     
  7. Wick36

    Wick36 Welcome to the Jungle

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    5,283
    Before the servers went down, it kept trying to check for gameplay tuning updates.

    Servers don't work on FIFA though either.

    Hopefully this means the patch will be out soon. :)
     
  8. BigSmooth33

    BigSmooth33 Walk On

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    7,045
    They're back up... I was just on the dynasty wire...
     
  9. gowazzucougs

    gowazzucougs WSU is better than UCLA

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    6,260
    and with the servers being up and running, is there a patch? For those of us who are at work, and want to know.
     
  10. Twister18

    Twister18 I aint got time to bleed!

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    4,134
    Did the same thing to me
     
  11. KnightNoles

    KnightNoles Learn to Compete

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    19,820
    SOMEONE throw in the game and see if there is a PATCH!!!
     
  12. Wick36

    Wick36 Welcome to the Jungle

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    5,283
    I'm not able to get on the servers in game.
     
  13. KnightNoles

    KnightNoles Learn to Compete

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    19,820
    2 ways, EA servers suck (most of us know this) or they are working on them... :)
     
  14. Wick36

    Wick36 Welcome to the Jungle

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    5,283
    Able to connect now, no patch.
     
  15. KnightNoles

    KnightNoles Learn to Compete

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    19,820
    SHEEEEEEEEEEEEIT
     
  16. Wick36

    Wick36 Welcome to the Jungle

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    5,283
    If the maintenance solved the transfer failed issue or the disconnection problems people are having, then that's just as good. Might have just been regular down time though that didn't really do anything, lol.
     
    • Like Like x 1

Share This Page