1. If you haven't seen already, TSO is now powered by Discord! This means that we will eventually be disbanding the embedded chat on the main forum page. Head to this page to learn more on how to integrate your TSO account with discord! https://traditionsportsonline.com/wiki/discord-integration/

EA Releases New Patch

Discussion in 'Locker Room' started by RynoAid, Sep 28, 2009.

  1. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    EA Releases New Patch

    EA_RussKiniry

    Developer


    Hey guys Patch 3 just went live on Xbox 360 this morning and looks like it will be up for PS3 later today. The following was addressed in this update:

    - Fixed a disconnect issues in Online Dynasty
    - Tuned Player Progression in Dynasty (and Online Dynasty) per community feedback



    -------------

    I've confirmed in an offline dynasty... max progression on any player i had was 5 pts.
     
  2. MorsDraconis

    MorsDraconis Walk On

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    1,639
    It amazes me that they didn't catch this pre-release, but it's definitely a good thing that they finally fixed this.
     
  3. MurkYa21

    MurkYa21 Walk On

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    5,429
    So these take effect in online dynasties even if they are already started?
     
  4. KnightNoles

    KnightNoles Learn to Compete

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    19,834
    damn player progression fixed, why couldnt they wait a few more days. Coast2Coast is almost to the offseason.. lol ohh well
     
  5. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,929
    Featured Threads:
    5
    Wow, it costs money for them to do a 3rd patch..I am surprised they did this.
     
  6. Hova

    Hova Live Action. YiYiYi!

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    12,136
    good hopefully this stops the disconnects
     
  7. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    you don't have to restart anything.. it will modify all current dynasty's
     
  8. MurkYa21

    MurkYa21 Walk On

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    5,429
    alright, cool
     
  9. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    from OS...

     
  10. Joe_THEDREAM

    Joe_THEDREAM Living a dream

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,149
    Sick. It's about time. I'm also surprised they fixed this. Maybe they are just able to transfer the code or close to into the new game so it was a cost either way.
     
  11. H22APWRD94

    H22APWRD94 RG3 Bandwagon

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    3,185
    When it freezes loading back like that, it seems that it is something with the game/ps3. I have had it happen many times, and most times seems after extended play times. 4+ hours.

    Mike
     

Share This Page