Files

Discussion in 'Forum Issues' started by bcduggan, Feb 19, 2010.

  1. bcduggan

    bcduggan Walk On

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    2,771
    Files

    Is there a way to send a non pic file to use on the site?
     
  2. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    Like what?
     
  3. bcduggan

    bcduggan Walk On

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    2,771
    like a table. i was having issues putting a table in a forum.
     
  4. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    I don't understand.

    A table as in the BBcode to create a table or what?
     
  5. bcduggan

    bcduggan Walk On

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    2,771
    I don't know computer terms, so here goes a table like a spreadsheet. Yesterday when I copied and pasted one to put in a thread, it looked nothing like how it was originally created. I used the
    Column 1
    brackets, but instead of it being uniform, when it copied here it was very disjointed.
     
  6. Papa Perry

    Papa Perry Leeroy Jenkins!!!

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    6,562
    You will probably have to get a screen shot of it and then post a picture of it on photobucket
     
  7. Wellar21

    Wellar21 Walk On

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    446
    Simple way to use tables for people not really experienced with forums is just hit quote on someones post that has a table, then just copy and paste and edit his txt. Took me an hour or so to figure it out, just practice.
     
  8. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    This, FTW.
     
  9. bcduggan

    bcduggan Walk On

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    2,771
    About the table:

    I did fix my issue with it. The site I took the table from and incorporated it into my own table used merged cells and it took like 45 min to fix it to get it right on here. I didn't realize merged cells don't translate well here.
     
  10. JerzeyReign

    JerzeyReign #BeatOhio

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    10,893
    Something I tried was opening a table with office. Filling all the info and just copied and pasted it. Everything came out fine except one stat line. I know Jvig is like a table master, lol.
     

Share This Page