Game Froze...

Discussion in 'Thread Archive' started by Paytonno1son, Aug 24, 2010.

  1. Paytonno1son

    Paytonno1son Walk On

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    2,247
    Game Froze...

    Game froze while uploading Season Showdown after the game. I notified sid for his ruling. Facts from the game...I lost 37-35 to Maryland. This is not what I wanted to happen 1st game in a new league.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Thanks,

    Sean
     
  2. drowsike

    drowsike Go DAWGS

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,131
    yea..welcome to our league..lol the only league to where Rice can beat you..if they wanted
     
  3. Paytonno1son

    Paytonno1son Walk On

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    2,247
    Maybe they had alot of hEArt?!:D
     
  4. fsuprime

    fsuprime Definitely Maybe

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    224
    ick, im not sure what jerzey/sdids policy is on this, but i assume u can just go back and super sim and make sure u lose?
     
  5. Paytonno1son

    Paytonno1son Walk On

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    2,247
    I'm going to try and sim it tonight. Hopefully it will lose the 1st time and not 14 trys later!
     
  6. fsuprime

    fsuprime Definitely Maybe

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    224
    easy way to do it is just super sim play by play and keep an eye on the score then u can manually take over if needed
     
  7. JerzeyReign

    JerzeyReign #BeatOhio

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    10,893
    I'm cool with that and I think Diddy would be too. Thanks for the honesty but at least you didn't lose 73-21 like some folks:)
     
  8. Paytonno1son

    Paytonno1son Walk On

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    2,247
    OUCH!:D
     
  9. Diddy81

    Diddy81 Walk On

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    6,197
    no comment lol
     

Share This Page