Help The Technological Challenged

Discussion in 'Thread Archive' started by tmac6412, Jul 25, 2012.

  1. tmac6412

    tmac6412 Walk On

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    442
    Dumb question, but I honestly can't figure it out. How are you guys posting things on this board that you grabbed off of our EA Dynasty site (like game stats, and recruit skill info)?
     
  2. Bl0ndeRedHead

    Bl0ndeRedHead Official TSO Pothead

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    7,981
    I just use the "grab" application on my macbook and do screengrabs off the EA dynasty site, then upload them to photobucket, and post them on here.
     
  3. Wick36

    Wick36 Welcome to the Jungle

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    5,283
    Ya, it's just cropping parts of the screen and rehosting/linking the pics.
     
  4. Hova

    Hova Live Action. YiYiYi!

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    12,136
    "print screen" in windows. Then you paste it in paint and crop out the section you want. Save it as a photo then post on forums
     
  5. MoonBBad

    MoonBBad http://twitch.tv/moonbbad

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    5,739
    If you have windows 7 there is a program called snip which works great. From there I generally post them on an image site like Picasa or something then copy the image URL to the forum.

    If the image doesn't need editing like a gameshot on the EA dynasty site then just right click it and copy the image URL.
     
  6. PIG BOMB

    PIG BOMB Walk On

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    2,791
    ya windows 7 snipping tool
     
  7. tmac6412

    tmac6412 Walk On

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    442
    Much appreciated everyone
     

Share This Page