Need some Tech Help

Discussion in 'NCAA Football' started by PAgamer07, Oct 27, 2010.

  1. PAgamer07

    PAgamer07 We're the ship without a storm

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    22,921
    Ive never had problems connecting with an opponent for an online dynasty game until now (NCAA 11). What is happening is we get to the kickoff, and the game disconnects. Coin toss, pick play, freeze a sec then boom.

    Weve tried resetting routers, deleting league file, making sure depth charts were good, you name it.

    Has anyone experienced this, or have solution?
     
  2. PAgamer07

    PAgamer07 We're the ship without a storm

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    22,921
    One more thing, we can play an unranked game just fine. Just cant connect in OD.
     
  3. Keller

    Keller The enemy of my enemy is my friend.

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    13,939
    Take the routers out of the equation.
     
  4. PAgamer07

    PAgamer07 We're the ship without a storm

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    22,921
    Yeah... I dont think that's it. In fact, we both played a game against each other last year. Same bowl game, same dynasty.
     
  5. Keller

    Keller The enemy of my enemy is my friend.

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    13,939
    9/10 times its the router.

    I really can't explain why you'd be able to play an unranked game together but not be able to connect in an OD. Maybe try leaving the OD then rejoining?
     
  6. DC

    DC Shake n Bake

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    5,546
    this is happening to alot of people this year. idk how to explain it but ive had 3 separate occasions where they had to quit and reschedule for another day...then it worked
     
  7. Wick36

    Wick36 Welcome to the Jungle

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    5,283
    I remember someone mentioning this happening to them with a certain person as their kicker.
    It might not work, but try putting someone else in to take the kickoffs.

    Otherwise you'll probably just need to try again. /shrug
     
  8. Randiesel75

    Randiesel75 Walk On

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    5,645
    I have a router and had no issues while gaming on my PS3. As soon as I converted to the 360 I had intermittent connectivity issues between certain opponents. The best thing I ever did was setup the 360 in a DMZ as this resolved all my issues.
     

Share This Page