Position Changes

Discussion in 'Thread Archive' started by The Dude, Jan 27, 2012.

  1. The Dude

    The Dude Professor of Dudanomics

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    786
    It's that time of year, guys. Let's get'em done.
     
  2. Loaf31

    Loaf31 Walk On

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    260
  3. The Dude

    The Dude Professor of Dudanomics

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    786
  4. The Dude

    The Dude Professor of Dudanomics

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    786
    Coug is done.
     
  5. The Dude

    The Dude Professor of Dudanomics

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    786
    Easy is done.
     
  6. Goose

    Goose Walk On

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    3,164
    Looks like the CPU signed 5 guys that used to be on my list. I took them all off week 4.
     
  7. bdub

    bdub Walk On

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    2,065
    Eating dinner then I will do it
     
  8. Loaf31

    Loaf31 Walk On

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    260
    I got 2 or 3 guys that I quit recruiting a while ago..... They'll all be cut
     
  9. Goose

    Goose Walk On

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    3,164
    Done with pos. changes
    This might be it for me for the night. This has been one hell of a day and I'm tired.
     
  10. bdub

    bdub Walk On

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    2,065
    I'm done. Only changes I made was to move 2 HB to FB.
     
  11. The Dude

    The Dude Professor of Dudanomics

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    786
    Only 2 to go.

    Texting now.
     
  12. The Dude

    The Dude Professor of Dudanomics

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    786
    mike got on and did his. UCan and I have been in touch all day, so I don't think he'll be surprised. I'm advancing.
     
  13. The Dude

    The Dude Professor of Dudanomics

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    786
    at midnight. one last text to clear my conscience.
     
  14. The Dude

    The Dude Professor of Dudanomics

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    786
    OK, we got in touch. Working out a fix now.
     
  15. Well looks like the computer doesn't automatically change an Athletes position for you. Logged in and saw there was one guy on my roster that was still listed as Athlete. No biggie he wasn't going to play much this year so just an FYI for everyone to know in the future
     
  16. bdub

    bdub Walk On

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    2,065
    Wow didn't know that.
     
  17. The Dude

    The Dude Professor of Dudanomics

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    786
    Wha? That's a new one. It didn't assign him a position at all?
     

  18. No when I went to Cuts he was listed as an Athlete so I tried to cut him and it told me I couldn't because it would mean I didn't have the necessary amount of players for that position...I don't remember the kids name but now that I look at my roster since were in preseason I don't see any athletes...strange...
     
  19. The Dude

    The Dude Professor of Dudanomics

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    786
    Probably assigned him to a spot where you were short, and that's why you couldn't cut him.

    Ever notice that when you sign an ATH, when that signing shows up on the weekly wrapup on the dynasty site, it shows the ATH in his natural position? Probably had something to do with you nto being able to cut him - CPU already had a position for him.
     

Share This Page