Problems with NCAA

Discussion in 'Thread Archive' started by NatiSaint, Sep 11, 2009.

  1. NatiSaint

    NatiSaint Walk On

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    593
    Problems with NCAA

    Ok - Is anyone else experiencing problems regarding "Disc read error?" This is the 4th time i've gotten it and I just bought a brand new disc. I'm thinking its gotta be my system or something the game is doing...

    Any help please? I am getting EXTREMELY pissed off.
     
  2. Newb Slice

    Newb Slice Walk On

    Joined:
    May 8, 2009
    Messages:
    341
    maybe the eye on the xbox that reads the disc is dirty with dust
     
  3. NatiSaint

    NatiSaint Walk On

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    593
    What would be the best way to clean that? ive had no problems with any other games though...
     
  4. MaxATX34

    MaxATX34 Texas Football

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    4,719
    Did you try saving it to your HD?
     
  5. NatiSaint

    NatiSaint Walk On

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    593
    Dont have enough harddrive space but im going to do that tonight to prevent this shit from happening. If I have to play Marshall one more time Im gonna break the game in half and piss on it.
     
  6. NatiSaint

    NatiSaint Walk On

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    593
    OH MY GOD! I have the picture this time.... Is there any way I can just take a SIM WIN?

    7 TIMES today.... maybe 8... i lost count....Same shit every time.... Im seriously about to just quit ncaa for good.
     
  7. NatiSaint

    NatiSaint Walk On

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    593
    [​IMG]

    Please Shoot me.
     
  8. MurkYa21

    MurkYa21 Walk On

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    5,429
    yeah,....york just super sim it and if he loses throw out the results and sim again until he gets the win..
     
  9. mcyork

    mcyork Walk On

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    3,913
    that sounds like fun
     
  10. 1ke

    1ke D.I.L.L.I.G.A.F.

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    2,512
    Nati....I had this problem alot two years ago. It started with just EA games but then i found out ot was a Xbox problem. The best thing you could do is try to install the game to your HD, as the disc doesnt spin as much.
     
  11. MurkYa21

    MurkYa21 Walk On

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    5,429
    I had that problem before..

    I dont know that it solved it, but all of 09 and 10 since I have had it on my HD I have never had that problem
     

Share This Page