PS3 NCAA Online Dynasty Server Issue

Discussion in 'Thread Archive' started by HackGolfer, Mar 4, 2011.

  1. HackGolfer

    HackGolfer Administrator

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    7,807
    [​IMG]

    Attention NCAA PS3 Users:

    A few days ago, the PS3 Online Dynasty Server took a major hit after the introduction of EA's latest game, Fight Night. The strain caused many of our beloved dynasties to receive an "Online Dynasty Server's are Currently Unavailable" Message when trying to advance to a future week.

    Well the folks here at TraditionFootball.com have been dedicated to continuous quality improvement with EA's sports games and have found a solution that will fix your problem. The problem is based on the naming convention of your league, specifically the letter that it starts with. If your league begins with a letter later in the alphabet, then you are most likely one of the many victims to the server issue. Refer below to the simple solution that could fix your problem.

    The solution is:

    A) Save the dynasty file when prompted (have another user do the same as backup)
    B) If the commish has not paid to host more than one league, he either needs to retire the league or transfer commish duties.
    C) In the NCAA Menus, Go to Settings --> File Management --> Load & Delete Files
    D) Select Online Dynasties from the drop down menu, and load the file for the OD that is affected
    E) After the file loads, you will be prompted to rename the league. Name it with a letter that starts higher up in the alphabet (A-F definitely work)
    F) Reinvite all users
    G) Your league should now be back in business
     
  2. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    don't use that graphic....lol.. that is loud as fuck.
     
  3. HackGolfer

    HackGolfer Administrator

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    7,807
    Lol.. quick prototype
     
  4. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    are we SURE this is a problem and that this solution is a 100% fix?
     
  5. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    don't post anything yet... im talking with Justin.
     
  6. HackGolfer

    HackGolfer Administrator

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    7,807
    EA forums have been blasted for the last 4 days about it. And it 100% worked for SH, and for all 5 tests I had B0BJR0526 do for me
     
  7. Drifterbub

    Drifterbub Help me hide a body?

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    17,173
    Featured Threads:
    1
  8. HackGolfer

    HackGolfer Administrator

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    7,807
  9. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    WHO CAN'T READ....????
     
  10. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    Relax man, I'm at work, I can't read everything.
     
  11. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
     
  12. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    Did you end up putting it back up?
     
  13. RynoAid

    RynoAid ..

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    9,192
    yea, Justin confirmed they had reports of issues an they were trying our fix with some other dynasty's that people reported issues with... have not heard anything since. So yea, as soon as he just confirms it, im cool to print... i just don't want to post something before i confirm it with him.
     
  14. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    I kicked Achmed's ass last night for fucking with me.

    Anyway, I didn't see any of the other posts after the one Hack posted yesterday, LOL. I just was trying to "scoop" it if I could.
     

Share This Page