Question about recruiting board

Discussion in 'The Experience' started by edge7771, Nov 27, 2013.

  1. edge7771

    edge7771 Walk On

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    1,944
    I used all my scouting time last night. I went back in this afternoon to take a look at my recruits an my board is blank. It says i used all my points but I can't get into my recruiting board, and it says I have no recruits or points. But I can still add the new guys and the guys scouted again.
     
  2. jello1717

    jello1717 "Those who stay will be champions." -- Bo

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    13,617
    I've never heard of this before. I just checked my board on the DW and my guys are all there and scouted so it's not a dynasty wide issue.
     
  3. edge7771

    edge7771 Walk On

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    1,944
    It's the same on the wire and and the game.
     
  4. edge7771

    edge7771 Walk On

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    1,944
    It's gonna blow if they don't come back after the advance
     
  5. Fmode11

    Fmode11 MVP

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    4,484
    I've had a glitch where I entered recruiting via the net while still logged in on the xbox and I was able to scout 35 players 100% and my point total never dropped. So it goes both ways. Hope the guys come back
     

Share This Page