Roster Cuts?

Discussion in 'Zeros to Heroes' started by the_rhinoceros, Nov 7, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. the_rhinoceros

    the_rhinoceros Walk On

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    370
    Did we skip Roster Cuts?

    I just lost Texas as a pipeline state because the CPU decided the Guard I just spent the last 90 minutes recruiting didn't belong on my roster.

    Not cool.

    Or did I miss something?
     
  2. TeXasfight33

    TeXasfight33 Walk On

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    650
    hey man this is my bad i went to preseason and i ment to go to cuts as it was loading i went to get a drink i came back u and saw it was offseason. I take the balme on this one guys sorry
     
  3. the_rhinoceros

    the_rhinoceros Walk On

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    370
    Ok. It's cool. I'll get it back.
     
  4. Sabo

    Sabo Z2H Commish

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    3,763
    Hope you guys understand. Accidents happen. In my 10 dynasty I accidentally skipped from week 1 recruiting to position changes lol. Talk about some upset coaches lol.
     
  5. the_rhinoceros

    the_rhinoceros Walk On

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    370
    Would it be okay if we recruited two extra guys this year? I was going to cut down to 68 but didn't get the chance.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page