S4: Player Cuts

Discussion in 'Thread Archive' started by H22APWRD94, Feb 11, 2013.

  1. H22APWRD94

    H22APWRD94 RG3 Bandwagon

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    3,185
  2. H22APWRD94

    H22APWRD94 RG3 Bandwagon

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    3,185
    cmassey13, don't forget to cut DJ Foster.
     
  3. cmassey13

    cmassey13 Walk On

    Joined:
    Aug 2, 2012
    Messages:
    546
    Done and RTA.
     
    • Like Like x 1
  4. Crumbler81

    Crumbler81 Walk On

    Joined:
    Jul 5, 2012
    Messages:
    984
    Syracuse is good to go.

    Evidently my position changes didn't go through because my freshman ATH is still showing as an athlete. Guess it only works if you do that from the console.
     
    • Like Like x 1
  5. H22APWRD94

    H22APWRD94 RG3 Bandwagon

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    3,185
    No, it still shows him as an athlete in player cuts. When I got to preseason, my athletes were where I put them. Console and DW differences.
     
  6. webbs6212

    webbs6212 Walk On

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    559
    rta
     
    • Like Like x 1
  7. Crumbler81

    Crumbler81 Walk On

    Joined:
    Jul 5, 2012
    Messages:
    984
    Oh ok
     
  8. onaradio34

    onaradio34 Tryin not to show how little I know bout anything

    Joined:
    Sep 24, 2009
    Messages:
    2,585
    • Like Like x 1
  9. cyhiphopp

    cyhiphopp Walk On

    Joined:
    Aug 2, 2012
    Messages:
    1,904
    RTA

    Cut the top 2 Kickers and other CPU added recruits. Also cut some other scrubs so I can actually recruit some this season!
     
    • Like Like x 1
  10. CJTHA1

    CJTHA1 Walk On

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    412
    Stanford is ready to go!!
     
    • Like Like x 1

Share This Page