Season Game "Checked" Without Having Been Played

Discussion in 'Madden NFL Football' started by majesty95, Oct 22, 2012.

  1. majesty95

    majesty95 Show class, have pride, and display character.

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    3,420
    We had a user vs user game in the VFL between Cole Copeland and @ninerfan80 that could not be played because Cole had a check mark next to his "Season Game" in "My Actions". He was not (and had not been) on auto-pilot. Also, niners was able to enter his "Season Game" and theoretically send the invite, but Cole was unable to receive it. The game did not show to have been played in the league schedule.

    Essentially, in Cole's game it looked like he had played the game and on niners' game it looked like it still needed to be played.

    Shaun Mason Emmdotfrisk Any experience with this before?

    PS3
     
  2. Cole Copeland

    Cole Copeland Mr. Irrelevant

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    2,068
    Yeah. It was very weird.
     
  3. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    Never seen it.
     
  4. fuzzyl0gic

    fuzzyl0gic No new friends

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    8,935
    Auto pilot maybe?
     
  5. Fiddy14

    Fiddy14 THL Commissioner

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    1,610
    i have seen this a few times in the GMFL with my Browns. i had been on auto set by the commish, when i went in to play the next week the check mark was there on my season game, went in and toggled it off and the check mark went away.
     
  6. majesty95

    majesty95 Show class, have pride, and display character.

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    3,420
    Cole Copeland Go in and check to make sure you did not wind up on AP somehow. You can find it under MORE... > My League > User Teams (I believe)

    I don't think that is the issue because Ninersfan80 was able to go into the game lobby and "send the invite". If he was on auto he would have just been able to play CPU, right?
     
  7. majesty95

    majesty95 Show class, have pride, and display character.

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    3,420
    Shaun Mason Emmdotfrisk

    We had this happen again and the user was not on auto-pilot. However, the user went it and toggled auot-pilot on and then off and it fixed itself. Apparently the game thought he was on auto-pilot but corrected itself when toggling the option on and off.
     
    Last edited: Nov 2, 2012
    • Like Like x 2
  8. NeuroticTruth

    NeuroticTruth dont know , dont care

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    10,037
    Featured Threads:
    1
    I blame Cole and his broken game.
     
    • Like Like x 1

Share This Page