Security error?

Discussion in 'Forum Issues' started by BigSmooth33, Jan 8, 2013.

  1. BigSmooth33

    BigSmooth33 Walk On

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    7,045
    At work, every time I come to the site, since yesterday morning, an error pops up from the site when I come over to hawk everything out...

    It says that there is a security error, hit back button, then refresh...

    Do that and still get the annoying error...

    Chatbox is dead, but I can still navigate the forums.

    Any idea what's up?
     
  2. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    Did you clear your cache?
     
  3. BigSmooth33

    BigSmooth33 Walk On

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    7,045
    Just did... Even on IE now, from this level of the forums, if I click the forums button, I lose everything and "Something has gone horribly wrong".

    Just me or site wide?
     
  4. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    Just you.
     
  5. BigSmooth33

    BigSmooth33 Walk On

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    7,045
  6. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    It's OK now right?
     
  7. BigSmooth33

    BigSmooth33 Walk On

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    7,045
    Yessir.

    I'm the one that was emailing you earlier.
     
  8. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,887
    Featured Threads:
    5
    I know.:) If I leave the thread incomplete people might think you still have an issue.
     
    • Like Like x 1
  9. BigSmooth33

    BigSmooth33 Walk On

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    7,045
    (y)
    All good.

    Thanks again.
     

Share This Page