Somebody please try and log into the dynasty

Discussion in 'The Tradition' started by Hellisan, Feb 1, 2010.

  1. Hellisan

    Hellisan Schemin 'em up

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    10,590
    Somebody please try and log into the dynasty

    I'm having problems. I played Rutgers and hammered them 66-27.

    But afterwards, it told me that I lost my connection to the EA servers, I have no idea if the game uploaded but I'm guessing it did not. I tried the various options for about an hour or more... Finally logged out.

    And now it won't let me log into the dynasty. Can one of you guys check if you can get in?
     
  2. Merih

    Merih XBL Gamertag: Ambasa10

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    1,236
    Same thing happened to me laaaate last night...I thought it was my fault though because I fell asleep in the 4th quarter and thought my connection timed out.

    I'll check it out now
     
  3. Merih

    Merih XBL Gamertag: Ambasa10

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    1,236
    I just logged in fine...
     
  4. Mogriffjr

    Mogriffjr Walk On

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    5,164
    Featured Threads:
    2
    your game saved too Helli.
     
  5. BRUCE80

    BRUCE80 Let the dirt just shower over you..

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    6,820
    I M OK(y)
     
  6. Hellisan

    Hellisan Schemin 'em up

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    10,590
    Sweet! That was my next question...
     
  7. Merih

    Merih XBL Gamertag: Ambasa10

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    1,236
    Mine didn't, if everyone else is done you can just sim it
     
  8. Merih

    Merih XBL Gamertag: Ambasa10

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    1,236
    nvm i took care of it, it wasn't as close as last nights game was but w/e...

    if it says I played twice, just an FYI
     

Share This Page