TeamBuilder Question

Discussion in 'Locker Room' started by MurkYa21, Jun 20, 2009.

  1. MurkYa21

    MurkYa21 Walk On

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    5,429
    TeamBuilder Question

    Okay..

    so we all make our teams on the site..

    but how do we get them all onto the same roster file? or how does this even work?

    Would one person have to download all of the people's teams that will be in the dynasty and do all of the replacing and that sort of thing before they start the dynasty?

    OR

    Does the person who created that team have the team saved on the hard drive or w/e and just enter the OD all easy peezy like?
     
  2. 1ke

    1ke D.I.L.L.I.G.A.F.

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    2,474
    I just thought, once you create your team, you dl from the locker, and save it to your game. Once the OD starts im thinkin there will be an option to input that team in the dynasty.
     
  3. MurkYa21

    MurkYa21 Walk On

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    5,429
    thanks...

    i havent heard any word on that subject
     
  4. MorsDraconis

    MorsDraconis Walk On

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    1,639
    It's somethin' like what he's saying but it's a bit different.

    Everyone creates their teams on the Teambuilder website. Then, once the game comes out, whoever the commish is goes through whatever thing they have to go through in the game to get our teams, downloads them all to his 360's harddrive, then goes to create the dynasty with them replacing whatever teams he wants them to replace.
     
  5. 1ke

    1ke D.I.L.L.I.G.A.F.

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    2,474
    Ahhhhh...thanks, that makes much more sense.
     
  6. MurkYa21

    MurkYa21 Walk On

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    5,429
    Thanks to both of you guys!
     

Share This Page