1. If you haven't seen already, TSO is now powered by Discord! This means that we will eventually be disbanding the embedded chat on the main forum page. Head to this page to learn more on how to integrate your TSO account with discord! https://traditionsportsonline.com/wiki/discord-integration/

Trouble accessing some forums/convos

Discussion in 'Forum Issues' started by Broncos218, Jun 11, 2012.

  1. Broncos218

    Broncos218 Walk On

    Joined:
    Feb 20, 2011
    Messages:
    6,819
    I've been unable to open the TFS: Club Pages in the Tradition Futbol subforum past few days, always getting redirected to the 500 error. Talking w/ others in the fifa league, Frenchie1916 had trouble accessing some subforums, or any at one point, but was able to get in thru a bookmark in his browser. He also couldn't access some conversations. Seems for both of us tho, it's Firefox giving us the problem. Others using Chrome/Safari say everything's good for them. Help?
     
  2. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,929
    Featured Threads:
    5
    I did some configuration changes this weekend that caused the server to go up and down. Likely you have a bad request cached...try clearing your cache.
     
  3. Broncos218

    Broncos218 Walk On

    Joined:
    Feb 20, 2011
    Messages:
    6,819
    that did it. thanks!
     
  4. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,929
    Featured Threads:
    5
    No problem, sorry for the issue.
     
  5. BigKing

    BigKing Enforcer of Freedom

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    1,788
    Shaun, for the past few days I've been unable to access the site from traditionatwork.com now. However now I can get into the normal site from work, but when I try to create a new post there is no place to type the body of a message.
     
  6. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,929
    Featured Threads:
    5
    Did you clear your cache like I suggested above?
     
  7. BigKing

    BigKing Enforcer of Freedom

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    1,788
    I did.
     
  8. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,929
    Featured Threads:
    5
    What browser?
     
  9. BigKing

    BigKing Enforcer of Freedom

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    1,788
  10. Shaun Mason

    Shaun Mason Somebody you used to know.

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    24,929
    Featured Threads:
    5
    I'm replying from IE8 right now on a development box at work.

    1) Are you sure you cleared your cache?
    2) Does Ctrl+F5 help?
    3) Are you forced to use IE?
     

Share This Page