Trouble logging on EA

Discussion in 'Locker Room' started by Hunt0716, Dec 29, 2010.

  1. Hunt0716

    Hunt0716 Walk On

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    34
    Has anyone ever had trouble signing in to the dynasty site on EA. I open up easports.com/dynasty then try to sign in. When I enter my info I just get a blank white screen. I normally use Firefox, so I tried it on IE and Google Chrome and had the same problem with both. Any ideas?
     
  2. gowazzucougs

    gowazzucougs WSU is better than UCLA

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    6,260
    It is just EA, I think everyone has been having trouble the past two or three days.
     
  3. TEClemson53

    TEClemson53 Walk On

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    6,485
    yea I've noticed it, it gives me this "authentication server error, please try again in 10 minutes"
     
  4. xGRIDIRONxGURUx

    xGRIDIRONxGURUx GO DUCKS. WIN THE DAY.

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    723
    ive been getting the error and i STILL CAN NOT get game stats from the HUB... they will not pop up in any of my browsers... its causing me to slack on my game summaries... im having to rely on sabo to capture the shots for me so i can post them :confused:

    "E"
     
  5. Big-Bear-W

    Big-Bear-W Walk On

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    941
    I had this ten minute message for 3 hours... then I just logged out and logged back in, and it worked.
     

Share This Page