we have a problem

Discussion in 'Thread Archive' started by Itsnotagame, Mar 2, 2011.

  1. Itsnotagame

    Itsnotagame Walk On

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    295
    I have been trying to advance the league for an hour now. I'm get the famous FAILED TRANSFER. ONLINE DYNASTY NOT AVAILABLE. Does anyone know how to get past this problem?
     
  2. KnightNoles

    KnightNoles Learn to Compete

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    19,823
    its something to do with EA, we have ran into the same problem in SH
     
  3. fsupenguin

    fsupenguin Walk On

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    309
    Watch what team is shown while advancing. Boot this owner, it will be a user controlled team, then advance and re-invite them.
     
  4. KnightNoles

    KnightNoles Learn to Compete

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    19,823
    hmmm.. does it show right away?
     
  5. KnightNoles

    KnightNoles Learn to Compete

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    19,823
    when, I don't get it hahaha
     
  6. fsupenguin

    fsupenguin Walk On

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    309
    When the OD is trying to advance you see all the info it quickly shows on the screen, I have not done this personally as luckily the OD I run has not had this issue. But I have several people who have confirmed to me that this has worked for them.
     
  7. KnightNoles

    KnightNoles Learn to Compete

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    19,823
    can you get on AIM?

    I watched and see each team go by or does name not pop up?
     
  8. fordtuff504

    fordtuff504 Walk On

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    1,424
    Yeah we had to restart our od from scratch in z2h because of this, ea fourms said it had something to do with the fightnight launch
     
  9. Itsnotagame

    Itsnotagame Walk On

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    295
    So my question to the guys what do you want to do cause I've tried everything.
     
  10. fsupenguin

    fsupenguin Walk On

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    309
    We tried booting the last user controlled team name that shows when you try to advance?
     
  11. Itsnotagame

    Itsnotagame Walk On

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    295
    It was me and you booted us both and it still did not advance
     
  12. fsupenguin

    fsupenguin Walk On

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    309
    Well that had worked for some others I know, I have no clue then.
     
  13. fsupenguin

    fsupenguin Walk On

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    309
    Someone on the NDL boards says that according to the EA boards a patch is coming sometime Friday or Saturday, here is hoping.
     
  14. Itsnotagame

    Itsnotagame Walk On

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    295
    Well I will wait till Saturday then
     
  15. HackGolfer

    HackGolfer Administrator

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    7,807
    The solution is:

    A) Save the dynasty file when prompted (have another user do the same as backup)
    B) If the commish has not paid to host more than one league, he either needs to retire the league or transfer commish duties.
    C) In the NCAA Menus, Go to Settings --> File Management --> Load & Delete Files
    D) Select Online Dynasties from the drop down menu, and load the file for the OD that is affected
    E) After the file loads, you will be prompted to rename the league. Name it with a letter that starts higher up in the alphabet (A-F definitely work)
    F) Reinvite all users
    G) Your league should now be back in business
     
  16. HackGolfer

    HackGolfer Administrator

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    7,807
    It has to do with the Alphabet.. SH, SEC Speed and Zeroes to Heroes were all affected.. We are now rolling with the league name "aSATHEROES" and just advanced to the next week
     
  17. fsupenguin

    fsupenguin Walk On

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    309
    Don't forget to re-invite to the OD itsnotagame, thanks.
     
  18. Mr2Bits

    Mr2Bits 352

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    3,370
    Hack, these steps did not work for us in Pride. Do you know of anyone else on TSO who is having a similar issue. I looked through the EA boards and there are a number of ODs that are not able to advance after trying numerous solutions that have worked for others.
     
  19. HackGolfer

    HackGolfer Administrator

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    7,807
    What did you try to rename your league to? Also, if anyone has any saved files of the OD on their console, it could affect the rehost.
     
  20. Itsnotagame

    Itsnotagame Walk On

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    295
    Yeah I tried it once ot did not work bit I've been having problematic with my internet about to try again now
     
  21. Mr2Bits

    Mr2Bits 352

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    3,370
    I renamed it apride, alphapride, bpride, betapride...none of it worked.
     
  22. HackGolfer

    HackGolfer Administrator

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    7,807
    Bits, do me a favor, and try to start a brand new dynasty and name it something that starts with A, B or C. And see if you are able to get that to advance? If you can't even do that, then perhaps this server issue has also affected users as well. Have someone else from the Pride do the same. If someone else is successful, have them try to rehost the dynasty and see if that solves your problem.
     
  23. Mr2Bits

    Mr2Bits 352

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    3,370
    Hack, we got it back. I did create a new league under my psn, so that wasn't the issue. I had my guys try to recreate until one of them finally got it to upload, so Pride is back up. Thanks for the help!
     

Share This Page